АКЦИЈА “ПЕШАЧЕЊЕМ ДО ЗДРАВЉА”

balkan2Под покровитељством Града Београда, Градског секретаријата за спорт и омладину и Планинарског савеза Београда,  Планинарски клуб „Балкан“,  у суботу  15. септембра 2012. године успешно је организовао по четврти пут  акцију “Пешачењем до здравља”  на Авали. Акцију је отворио члан општинског већа Општине Вождовац Слободан Михајловић и пожелео учесницима акције добродошлицу и леп провод на Авали и Београду.

Окупљање учесника акције почело је око 8.30х у подножју Авале. Поред госитију из Македоније, Словеније и Бугарске у акцији су учествовале и особе са посебним потребама, ученици ОШ “Саво Керковић“ из Љига, градјани и планинари из Београда.

„Циљ акције „Пешачењем до здравља“ је био да што више градјана и планинара изведемо у природу, промовишемо здрав живот, планину Авалу и Београд“, навели су организатори из Планинарског клуба „Балкан“.

Исто вече  у планинарском дому Чарапићев брест на Авали организована је свечана Скупштина Клуба и обележавање три године од оснивања Клуба, приликом које је најуспешнијим спортистима додељена  Плакета за постигнутре резултате.

Поделите вест: