„SPORTSKO LETO NA VOŽDOVCU 2016.“

PlakatGradska opština Voždovac poziva sve zainteresovane sportske klubove sa svoje teritorije da i ove godine uzmu učešće u akciji „SPORTSKO LETO NA VOŽDOVCU“.

Ideja je da tokom  leta 2016. godine voždovački klubovi otvore svoja vrata svim zainteresovanim učenicima osnovnih škola Voždovca, koji će besplatno moći da  treniraju sport za koji se opredele.

Jedan od ciljeva opštine Voždovac  je da se Voždovčani približe sportu, i da deca koja raspust provode u Beogradu iskoriste svoje slobodno vreme na pravi način, a njihov rad bude stimulisan, zapažen i nagrađen.

Sportski centri i klubovi koji žele da uzmu učešće u ovoj akciji i ponude što više sportskih sadržaja našoj omladini, dužni su da obezbede najmanje 2 treninga nedeljno u periodu u kome su prijavili učešće.

Prijave za ovu akciju šalju se na mejl: protokol@vozdovac.rs i traju 8 dana, tačnije do 03. juna 2016. godine. Molimo Vas da uz prijavu na gore navedene mejlove dostavite i logo kluba radi izrade plakata….Ovde preuzmite OBRAZAC PRIJAVE.

Zajedničkim snagama približimo decu sportu i zdravom načinu života!

Podelite vest: