ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ МИЛИЦИ ИСПУНИЛА РОЂЕНДАНСКУ ЖЕЉУ

Милица Марковић из Шумица и председница Општине Вождовац Бојана Јакшић среле су се на пријему грађана у овом насељу. Тада је у разговору Милица открила своју жељу, а то је да има лаптоп.

Председница Јакшић сазнавши да ће ускоро Милица која болује од церебралне парализе напунити 20 година, организовала је свечани пријем у свом кабинету на коме је девојчица дошла у пратњи мајке Зорице. Милицу су дочекали сви чланови Већа и функционери и честитали јој рођендан уз најлепше жеље, поклоне и торту.

„Много смо срећни што свој рођендан прослављаш са нама. Ти си девојка чији ме је осмех одмах разоружао када смо се упознале. Желим да знаш да смо ми увек ту за тебе и да шта год буде препрека у твом одрастању или кретању, ми ћемо покушати да као Општина то решимо. Данас ћемо испунити твоју жељу јер смо ти као рођендански поклон купили лаптоп из сопствених средстава, а ево и букет цвећа за девојку која је испуњена радошћу. Ми желимо да свако дете буде срећно“, рекла је Јакшић.

Милица није могла да сакрије своје одушевљење и захвалила се свима који су јој овај рођендан учинили најлепшим до сада.

„Хвала вам на оваквом изненађењу. Хвала вам и на овим дивним поклонима. Ја обожавам да радим на компјутеру и да гледам занимљиве емисије и серије. Улепшали сте ми рођендан и ово ћу памтити као најлепши сусрет“, рекла је Милица.

Поделите вест: