ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ БОЈАНА ЈАКШИЋ: ОТВОРЕНИ РАЗГОВОРИ СУ НАЈБОЉИ НАЧИН ДА УТВРДИМО ПРОБЛЕМЕ ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Председница Општине Вождовац Бојана Јакшић разговарала је данас са становницима месних заједница „Милунка Савић“, „Милорад Медаковић“ и „Медаковић 3“ заједно са руководиоцима и стручном службом Општине.

Окупљени грађани изнели су низ проблема са којима се свакодневно суочавају у насељима Маринкова бара, Сива стена, Медаковић 1, 2 и 3 као што су дивље депоније, потреба за дечијим игралиштем, рампама за инвалиде, успоривачима саобраћаја, бољом расветом, уређеним стазама и прилазима и другим комуналним проблемима.

На питања и предлоге грађана су одговарали и помоћник председнице Миленко Аврамовић, чланови Већа Општине Небојша Здравковић, Снежана Петронијевић, Немања Бабић, Драган Рајић и начелник Управе Општине Вождовац Владимир Васић.

Бојана Јакшић се захвалила свим грађанима на отвореном разговору и конструктивним предлозима рекавши да је то најбољи начин да се утврде проблеми једне локалне заједнице и да се на одговарајући начин реагује на сваки предлог- петицијом, захтевом или конкретном акцијом.

Наредне суботе, 19. октобра од 11 до 13 часова, председница Општине Вождовац и чланови Већа разговараће са станарима месних заједница Горњи и Доњи Вождовац.

Поделите вест: