ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ БОЈАНА ЈАКШИЋ: У ДИРЕКТНОМ КОНТАКТУ СА ГРАЂАНИМА ДОБИЈАМО РЕАЛНУ СЛИКУ СТАЊА

Председница Градске општине Вождовац Бојана Јакшић разговарала је данас са становницима Шумица и Душановца, заједно са помоћником председника Миленком Аврамовићем и члановима Већа Снежаном Петронијевић, Милошем Стојановићем и Немањом Бабићем.

Она је саслушала окупљене грађане који су указали на различите комуналне и инфраструктурне проблеме који се тичу, постављања саобраћајне сигнализације, уређења дечјих игралишта, рада стамбене заједнице, замена клупа, сређивања зелених површина и уклањања осушеног дрвећа, постављања рампи за инвалиде на улазима зграда и других питања.

На састанку су, такође, изнети предлози да се на Вождовцу поставе рециклажне канте за смеће, организују трибине на разне теме и поново покрене шаховски турнир.

Председница Општине Бојана Јакшић се захвалила свима на изнетим проблемима и предлозима рекавши да се после оваквих састанака много јасније зна шта недостаје у сваком крају Вождовца.

„У директном контакту са грађанима добијамо реалну слику стања и потреба људи који живе у одређеном крају. Зато се трудимо да са свима разговарамо и наставићемо да обилазимо Вождовац, да све што можемо променимо, унапредимо и побољшамо“, рекла је Бојана Јакшић.

Председница је након састанка, на позив грађана, обишла насеље Шумице и упознала се и са ситуацијом станара зграде у Бачванској 14/2.

Наредне суботе, 12. октобра од 11 до 13 часова, председница Општине Вождовац и чланови Већа разговараће са станарима месних заједница „Милорад Медаковић“, „Милунка Савић“ и „Медаковић 3“.

Поделите вест: