PREDSEDNICA OPŠTINE VOŽDOVAC BOJANA JAKŠIĆ: RAZGOVOR SA GRAĐANIMA POMOĆI ĆE NAM DA UNAPREDIMO SVOJ RAD

Predsednica Gradske opštine Voždovac Bojana Jakšić otpočela je danas niz planiranih razgovora sa stanovnicima Voždovca koji će se održavati u narednom periodu, u mesnim zajednicama.

Na sastanku sa stanarima Pašinog brda, Vinograda i Tešića kupatila razgovaralo se o temama koje su značajne za stanovnike ovog dela Voždovca, kako bi se unapredio kvalitet života lokalne zajednice.

Pozdravljajući okupljene predsednica Jakišić je podsetila građane da su vrata Opštine otvorena za njih svakog utorka.

„Razgovaramo sa građanima najviše o problemima na koje nailaze kada je u pitanju legalizacija, uređenje njihovog kraja, komunalni problemi, zatim razgovaramo o radu službi, kritikama kao i pohvalama -što značajno utiče na to da se otklone nedostaci i da se unapredi rad.

Takođe, dobijamo i veoma zaniljive i korisne predloge, inicijative koje građani pokreću.  Zato smo odlučili da dođemo u svaki deo Voždovca jer će tako veći broj ljudi imati priliku da kaže svoje mišljenje. Sigurna sam da će nam ovi razgovori pomoći da poboljšamo svoj rad i uslove života na Voždovcu“, rekla je Bojana Jakšić.

Tokom razgovora građani su izneli konkretne probleme koji se tiču kanalizacione i vodovodne mreže, čistoće igrališta, rada upravnika zgrada, pravnih poteškoća i drugih pitanja na koje su predsednica Opštine  i opštinski funkcioneri Milenko Avramović, Nebojša Zdravković, Snežana Petronijević, Vladica Veličković i Nemanja Babić dali odgovore, objasnili proceduru koju je neophodno sprovesti ili zabeležili podatke kako bi pronašli rešenje i dostavili potrebne odgovore.

Stanovnici ovog dela Voždovca dali su predlog o izmeni trase autobuskih linija, zatražili postavljanje reciklažnih kanti na Voždovcu, ukazali na to koje ulice je potrebno rekonstruisati.

Bojana Jakšić se zahvalila svima na učešću i konstruktivnom razgovoru, najavivši da će uskoro biti održan i sastanak sa direktorima svih komunalnih službi kako bi komunikacija između Opštine, građana i službi bila efikasan i brza.

Naredne subote, 5. oktobra od 11 do 13 časova,  predsednica Opštine Voždovac i članovi Veća razgovaraće sa stanarima Šumica i Dušanovca.

Podelite vest: