ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ БОЈАНА ЈАКШИЋ: РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА ПОМОЋИ ЋЕ НАМ ДА УНАПРЕДИМО СВОЈ РАД

Председница Градске општине Вождовац Бојана Јакшић отпочела је данас низ планираних разговора са становницима Вождовца који ће се одржавати у наредном периоду, у месним заједницама.

На састанку са станарима Пашиног брда, Винограда и Tешића купатила разговарало се о темама које су значајне за становнике овог дела Вождовца, како би се унапредио квалитет живота локалне заједнице.

Поздрављајући окупљене председница Јакишић је подсетила грађане да су врата Општине отворена за њих сваког уторка.

„Разговарамо са грађанима највише о проблемима на које наилазе када je у питању легализација, уређење њиховог краја, комунални проблеми, затим разговарамо о раду служби, критикама као и похвалама -што значајно утиче на то да се отклоне недостаци и да се унапреди рад.

Такође, добијамо и веома заниљиве и корисне предлоге, иницијативе које грађани покрећу.  Зато смо одлучили да дођемо у сваки део Вождовца јер ће тако већи број људи имати прилику да каже своје мишљење. Сигурна сам да ће нам ови разговори помоћи да побољшамо свој рад и услове живота на Вождовцу“, рекла је Бојана Јакшић.

Током разговора грађани су изнели конкретне проблеме који се тичу канализационе и водоводне мреже, чистоће игралишта, рада управника зграда, правних потешкоћа и других питања на које су председница Општине  и општински функционери Миленко Аврамовић, Небојша Здравковић, Снежана Петронијевић, Владица Величковић и Немања Бабић дали одговоре, објаснили процедуру коју је неопходно спровести или забележили податке како би пронашли решење и доставили потребне одговоре.

Становници овог дела Вождовца дали су предлог о измени трасе аутобуских линија, затражили постављање рециклажних канти на Вождовцу, указали на то које улице је потребно реконструисати.

Бојана Јакшић се захвалила свима на учешћу и конструктивном разговору, најавивши да ће ускоро бити одржан и састанак са директорима свих комуналних служби како би комуникација између Општине, грађана и служби била ефикасан и брза.

Наредне суботе, 5. октобра од 11 до 13 часова,  председница Општине Вождовац и чланови Већа разговараће са станарима Шумица и Душановца.

Поделите вест: