„УЛИЦА ОТВОРЕНОГ СРЦА“ ПРЕПУНА ВОЖДОВАЧКЕ ДЕЦЕ

Плато испред Градске општине Вождовац првог дана у 2023. години личио је на праву бајку. Малишани са родитељима уживали су у, сада већ традиционалној манифестацији „Улица отвореног срца“. Они су заједно са „Џумбус“ аниматорима играли и певали добро познате песме, али и покушавали да науче неки плесни корак који су им аниматори показивали. Нешто старија деца са великом пажњом одгледала су позоришну представу „Аска и вук“ и извукла поуке, што је био циљ двоје талентованих глумаца.

Све присутне поздравили су функционери Градске општине Вождовац која је и ове године обезбедила добру забаву за вождовачку децу. Оно што је фасцинирало малишане су ликови из цртаних филмова, попут Мики Мауса, Патролних шапа, Спајдармена, вилењака, али и Деда Мраз и то не један, већ неколико њих. Уз кокице, бесплатне балоне, слаткише и цртање по лицу, одгледали су и кловновски шоу уз мађионичара и жонглера Филипино. Саслушали су и подржали талентоване другарице Дијану и Дарију Драгосављевић и друга Косту Манојловића који су се представили сплетом песама уз флауту.

На овој манифестацији продавали су се и занимљиви производи на украшеним тезгама, а новац је прикупљен за лечење осмогодишњег дечака Михаила Михајловића са Вождовца.

Поделите вест: