FK ,,SINĐELIĆ” POBEDNIK OSMOG TROFEJA VOŽDOVCA

Sportski savez Gradske opštine Voždovac organizovao je osmi po redu Trofej Voždovca u dve grupe, po četiri kluba. Ove godine je bilo najviše prijavljenih klubova od kako se organizuje ova manifestacija. Odigrano je 11 utakmica u grupama i dva polufinala na stadionima FK ,,Sinđelić” i FK ,,Minel 1956″ iz Ripnja.

Borba za treće mesto igrala se između FK ,,Zuce 2019″ i FK ,,Heroj Polet”. U dinamičnoj utakmici FK ,,Zuce 2019″ je odneo pobedu od 1:0.
Utakmica za prvo mesto igrala se između FK ,,Torlak” i FK ,,Sinđelić”. Nakon uzbudljivih 90 minuta i odlične igre oba tima, prvo mesto ovogodišnjeg Trofeja Voždovca osvojio je FK ,,Sinđelić” rezultatom od 2:0.

Po završetku takmičenja, priznanja i pehare prisutnim učesnicima uručili su generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda Miroslav Stojanović, član Gradskog Veća Vuk Mirčetić, članovi Veća GO Voždovac Aleksandar Maksimović i Bojana Jakšić, predsednik SS GO Voždovac Jovana Radivojević, kao i sekretar SS GO Voždovac Srđan Milić.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nemanja Vuković iz FK „Torlak“, za najboljeg strelca Balša Dabetić iz FK „Torlak“, a za najboljeg golmana Strahinja Marković iz FK „Sinđelić“ .

Podelite vest: