ФК ,,СИНЂЕЛИЋ” ПОБЕДНИК ОСМОГ ТРОФЕЈА ВОЖДОВЦА

Спортски савез Градске општине Вождовац организовао је осми по реду Трофеј Вождовца у две групе, по четири клуба. Ове године је било највише пријављених клубова од како се организује ова манифестација. Одиграно је 11 утакмица у групама и два полуфинала на стадионима ФК ,,Синђелић” и ФК ,,Минел 1956″ из Рипња.

Борба за треће место играла се између ФК ,,Зуце 2019″ и ФК ,,Херој Полет”. У динамичној утакмици ФК ,,Зуце 2019″ је однео победу од 1:0.
Утакмица за прво место играла се између ФК ,,Торлак” и ФК ,,Синђелић”. Након узбудљивих 90 минута и одличне игре оба тима, прво место овогодишњег Трофеја Вождовца освојио је ФК ,,Синђелић” резултатом од 2:0.

По завршетку такмичења, признања и пехаре присутним учесницима уручили су генерални секретар Фудбалског савеза Београда Мирослав Стојановић, члан Градског Већа Вук Мирчетић, чланови Већа ГО Вождовац Александар Максимовић и Бојана Јакшић, председник СС ГО Вождовац Јована Радивојевић, као и секретар СС ГО Вождовац Срђан Милић.
За најбољег играча турнира проглашен је Немања Вуковић из ФК „Торлак“, за најбољег стрелца Балша Дабетић из ФК „Торлак“, a за најбољег голмана Страхиња Марковић из ФК „Синђелић“ .

Поделите вест: