ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ, НОВА ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ, НАЈАВИЛА ПРОШИРЕЊЕ УЛИЦЕ САВЕ МАШКОВИЋА

На данашњој, другој седници Скупштинe Градске општине Вождовац, за председницу Општине већином гласова изабрана је Ивана Томић Илић, одборница са листе “Александар Вучић – За нашу децу”, као прва жена председник Општине Вождовац.

Такође, на седници је изабран и заменик председника Скупштине Ђорђе Пејчић, као и заменик председника Oпштине Слободан Симоновић и чланови општинског Већа: Драган Животић, Андријана Русић, Љубиша Пејичић, Горан Ускоковић, Ивана Бањац, Бојана Јакшић, Милан Мратинковић, Небојша Здравковић, Миленко Аврамовић, Дубравка Тадић и Драган Рајић.

Председница општине Вождовац Ивана Томић Илић рекла је да почиње одмах са радом јер има много посла, те да жели за наредне четири године да стане уздигнуте главе пред своје комшије и да чује од Вождовчана да је Вождовац лепши и бољи.

“Прво за шта ћу да се борим јесте проширење Улице Саве Машковићa, за шта очекујем помоћ и средства од Града, као и за реконструкцију Душановачког моста. Приоритет у нашем раду биће и асфалтирање улица: Кумодрашка, Пеке Дапчевића и наставак асфалтирања улице Браће Јерковић, која се ради по фазама”, рекла је Томић Илић.

Она је рекла да ће сав свој труд и енергију уложити да се за сваки део Вождовца израде планове детаљне регулације, да се коначно уради тротоар у Војводе Степе у Кумодражу, да сваки део општине буде уређен и сређен, да се туристички потенцијал Вождовца  представи, као и културно и историјско наслеђе.

“Много планова и пројеката je пред нама у наредне четири године. Осим комуналне инфраструктуре посветићу много пажње и социјалним проблемима, нашим најмлађим и најстаријим суграђанима, самохраним родитељима, социјално угроженим породицама и онима којима је помоћ најпотребнија”, закључила је Томић Илић.

Поделите вест: