MISLIMO NA TRUDNICE I PORODILjE, DELIMO 2000 PAKETA

Aleksandra Stojanović iz Ripnja koja je na svet pre šest meseci donela dečaka, jedna je od 2000 porodilja i trudnica kojima  Gradska opština Voždovac poklanja pakete sa sredstvima za higijenu i zaštitu beba.

Predsednik Aleksandar Savić uručio je danas poklon paket Stojanovićima rekavši da je ova kategorija građana jako važna i dragocena. „Deca su budućnost naše opštine. Mi ulažemo u njihovu budućnost redovnim investicijama u obrazovanje, parkove i druge objekte, ali smo i u vanrednom stanju hteli da pokažemo da mislimo na bebe i buduće majke i da ovim poklonima to pokažemo“, istakao je Savić.

Od početka marta iz svojih sredstava Opština je obezbedila 20.000 humanitarnih paketa građanima starijim od 60 godina, bez obzira na visinu primanja, 2000 paketa trudnicama i porodiljama, a u toku je i prijava za pomoć nezaposlenim licima koji su evidentirani u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Pored toga, volonteri svakodnevno odlaze u nabavku osnovnih životnih namirnica penzionerima kojima je onemogućeno kretanje tokom vanrednog stanja.

Podelite vest: