МИСЛИМО НА ТРУДНИЦЕ И ПОРОДИЉЕ, ДЕЛИМО 2000 ПАКЕТА

Александра Стојановић из Рипња која је на свет пре шест месеци донела дечака, једна је од 2000 породиља и трудница којима  Градска општина Вождовац поклања пакете са средствима за хигијену и заштиту беба.

Председник Александар Савић уручио је данас поклон пакет Стојановићима рекавши да је ова категорија грађана јако важна и драгоцена. „Деца су будућност наше општине. Ми улажемо у њихову будућност редовним инвестицијама у образовање, паркове и друге објекте, али смо и у ванредном стању хтели да покажемо да мислимо на бебе и будуће мајке и да овим поклонима то покажемо“, истакао је Савић.

Од почетка марта из својих средстава Општина је обезбедила 20.000 хуманитарних пакета грађанима старијим од 60 година, без обзира на висину примања, 2000 пакета трудницама и породиљама, а у току је и пријава за помоћ незапосленим лицима који су евидентирани у Националној служби за запошљавање. Поред тога, волонтери свакодневно одлазе у набавку основних животних намирница пензионерима којима је онемогућено кретање током ванредног стања.

Поделите вест: