NA VOŽDOVCU ĆE BITI REŠEN PROBLEM KANALIZACIJE ZAHVALjUJUĆI NACIONALNOM INVESTICIONOM PLANU

Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je zahtev za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže za naselje Jajinci 1 i 2 i Kumodraž 1 i 2 u ukupnoj dužini  oko 70 kilometara, koja će obuhavatiti više od 370 ulica.

„Opština je uradila projekat, a zahvaljujući Nacionalnom investicionom planu koji je predstavio predsednik Aleksandar Vučić dobili smo mogućnost da taj projekat i realizujemo. Sada smo zahteve za realizaciju predali ministru finansija Siniši Malom, koji je odvojio vreme i došao lično da se uveri kako teku radovi, da porazgovara sa građanima, da čuje koliko je važno da ovaj projekat realizujemo i ja mu se na tome zahvaljujem“, rekao je Savić.

On je dodao da će biti urađen i projekat primarne i sekundarne kanalizacije i u ostalim voždovačkim naseljima kako bi se rešio višedecenijski problem stanovnika Voždovca.

„Zahvaljujući u uspešnoj konsolidaciji finansija i odgovornoj politici predsednika Srbije, stovreni su uslovi da se u narednih nekoliko godina potpuno promeni lice i Beograda i Srbije“, zaključio je Aleksandar Savić.

Podelite vest: