НА ВОЖДОВЦУ ЋЕ БИТИ РЕШЕН ПРОБЛЕМ КАНАЛИЗАЦИЈЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ НАЦИОНАЛНОМ ИНВЕСТИЦИОНОМ ПЛАНУ

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић предао је захтев за изградњу секундарне канализационе мреже за насеље Јајинци 1 и 2 и Кумодраж 1 и 2 у укупној дужини  око 70 километара, која ће обухаватити више од 370 улица.

„Општина је урадила пројекат, а захваљујући Националном инвестиционом плану који је представио председник Александар Вучић добили смо могућност да тај пројекат и реализујемо. Сада смо захтеве за реализацију предали министру финансија Синиши Малом, који је одвојио време и дошао лично да се увери како теку радови, да поразговара са грађанима, да чује колико је важно да овај пројекат реализујемо и ја му се на томе захваљујем“, рекао је Савић.

Он је додао да ће бити урађен и пројекат примарне и секундарне канализације и у осталим вождовачким насељима како би се решио вишедеценијски проблем становника Вождовца.

„Захваљујући у успешној консолидацији финансија и одговорној политици председника Србије, стоврени су услови да се у наредних неколико година потпуно промени лице и Београда и Србије“, закључио је Александар Савић.

Поделите вест: