ФК „МИНЕЛ  1956“ ПОБЕДНИК ШЕСТОГ ТУРНИРА „ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2019“

Екипа ФК „Минел 1956“ из Рипња однела је победу над екипом ФК „Торлак“ из Кумодража на синоћ одржаној финалној утакмици турнира „Трофеј Вождовца 2019.“ на стадиону ФК „Вождовац“. Узбудљива и динамична игра између два клуба, уз гласно бодрење навијача, завршила се резултатом 1:0 (0:0), а једини гол на утакмици дао је Душан Цветковић.

Претходно је у борби за треће место, након извођења пенала, ФК „Рекреативо 011“ савладао ФК „Пиносава“.

Чланови Већа општине Вождовац Милош Петровић и Милош Стојановић, као и председник Фудбалског савеза Београда Велибор Нововић уручили су пехаре фудбалским клубовима и награде најбољим појединцима.

Најбољи голман турнира је Милош Божић из „ФК „Торлак“, најбољи стрелац је Стефан Павловић из ФК „Пиносава“, док је најбољи играч турнира Душан Цветковић из ФК „Минел 1956“ из Рипња.

Директор турнира и председник Спортског савеза Вождовца Раденко Стевовић подсећа да већ шесту годину за редом Спортски савез и Градска општина Вождовац, уз помоћ Фудбалског савеза Београда, организује турнир аматерских фудбалских клубова са своје територије. Он је изразио задовољство одзивом екипа на овогодишњем турниру и нагласио  да „Трофеј Вождовца“ има велики значај за фудбалере, јер окупља аматерске екипе да се у фер и спортској борби надмећу и тиме припремају за сезону која им предстоји.

Стевовић је на крају уручио захвалнице за помоћ у организацији турнира представницима Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе Вождовца, директорки Дома здравља „Вождовац”, Фудбалског Савеза Београда, ФК „Вождовац“ и судијама.

Поделите вест: