НОВА ОПРЕМА ЗА ЗДРАВСТВЕНУ СТАНИЦУ „ЈАЈИНЦИ“

У оквиру програма сарадње УНИЦЕФ-а и Министарства здравља за унапређење развоја у раном детињству, компанија ИКЕА опремила је педијатријске амбуланте Здравственој станици „Јајинци“ при Дому здравља „Вождовац“.

Компанија ИКЕА опремила je ове амбуланте за потребе квалитетнијег рада саветовалишта са родитељима и малом децом у области развоја деце, посебно са оном код којих се уочавају тешкоће и сметње у развоју.

Новоопремљене педијатријске амбуланте у Здравственој станици „Јајинци“, данас су обишли: др Мехо Махмутовић, државни секретар у Министарству здравља Републике Србије, Александар Мирковић председник Скупштине ГО Вождовац, в. д. директора Дома здравља “Вождовац” Др Невенке Величковић, др Јелена Зајегановић Јаковљевић, специјалиста за рани развој детета УНИЦЕФ-а у Србији, и Маја Вујашковић Ђуреиновић, менаџер за корпоративне комуникације компаније ИКЕА у Србији.

Др Рада Стојић, помоћник директора за стручни рад Дома здравља „Вождовац“, истакла је да ће опремање ових амбуланти омогућити да се услуге развојног саветовалишта приближе свој деци без обзира где живе на њиховој општини.

Поделите вест: