„ВОЖДОВАЧКИ ШАМПИОНИ“ ВРАТИЛИ СЕ ЗАДОВОЉНИ ИЗ СОКОБАЊЕ

Ученици V и VI разреда из 16 вождовачких основних школа, који су као награду за своје спортске успехе од општине Вождовац добили бесплатан четвородневни боравак у Сокобањи, вратили су се кући задовољни и пуни занимљивих утисака.

Млади вождовачки шампиони су у пратњи два најуспешнија наставника физичког васпитања, боравили у хотелу „Бањица“ од 11. до 14. јуна, где су се уз бројне радионице и спортске активности (спортска исхрана, ферплеј, правила спортских игара и друге) рекреирали у природи, на здравом ваздуху ове познате бање.

Пројекат „Вождовачки шампиони“ реализује се за ученике од V  до VIII разреда другу годину заредом, у сарадњи Општине и Удружења педагога физичке културе Вождовца. Најуспешнији ученици VII и VIII разреда прошлог полугодишта боравили су на наградном путовању у Тителу, одакле су са собом понели лепе успомене.

Овај пројекат покренут је на иницијативу Милана Тодића, члана Већа општине Вождовац задуженог за спорт и омладину, а спроводи се са циљем стимулације и промоције здравог начина живота наших најмлађих.

Поделите вест: