ЗУЦЕ ДОБИЈА КАНАЛИЗАЦИЈУ

У просторијама Месне заједнице „Зуце“ грађани овог подавалског насеља потписали су уговор са ЈКП „Београдски водовод и канализација“ за прикључак на канализациону мрежу коју ће кроз рачун за воду плаћати у 60 рата.

Потписивању уговора присуствовали су председник Привременог органа ГО Вождовац Александар Савић и директор ЈКП „Београдски водовод и канализација“ Светозар Веселиновић.

DSC_0818„Ово је још једно испуњено обећање које смо дали грађанима. Око 60 домаћинства биће прикључено на канализациону мрежу. Ми смо одговорном политиком и у сарадњи са ЈКП „Београдски водовод и канализација“, успели да завршимо пројекат прве фазе  прикључка. Оно што планирамо у наредном периоду, јесте састанак са мештанима и договор о пројекту за  другу и трећу фазу. Ми ћемо се и убудуће трудити да подавалски и градски део подједнако третирамо, нећемо стати док комплетно Зуце не буде прикључено на канализациону мрежу“ – истакао је Савић.

Грађани нису крили одушевљење што ће коначно добити прикључак на канализациону мрежу, исказујући захвалност Савићу који је, како кажу, небројено пута долазио да их обиђе и са њима разговара и решава проблеме које имају.

Поделите вест: