УЛЕПШАНИ УЛАЗИ ЗГРАДА У РАДОВАНА СИМИЋА ЦИГЕ

Председник и члан Привременог органа општине Вождовац Александар Савић  и Александар Мирковић обишли су данас радове на постављању улазних врата  у Улици Радована Симића Циге – насеље Медаковић.

Испред улаза бр. 16 председника Савића дочекали су задовољни грађани. Они су захвалили руководству општине Вождовац које је помогло да њихова зграда, саграђена још 1975. године када и све остале у овом насељу, коначно добије нова улазна врата. Поред овог улаза обишли су и улаз 36 где су, поред раније уграђених нових врата, постављени нови поштански сандучићи и 35 лед сијалица од улаза до последњег спрата зграде. Следећи је улаз број 34 који ће у овој улици за неколико дана добити лепши изглед.

Председник Савић поздравио је присутне грађане, махом старијег доба, рекавши да ће Општина и у будућем периоду настојати да, уз помоћ Града Београда и свих градских јавних предузећа, доприноси побољшању услова живота свих Вождовчана. „Ово је још један пример добре сарадње општине Вождовац и Јавног предузећа „Градско стамбено“, где смо ми у протекла три месеца на територији Вождовца уредили око 400 улаза. Пре две године Општина је позвали на састанак све представнике скупштина станара, који су тада изнели своје текуће проблеме у којима ми можемо да им помогнемо. Резултат тога су ови улази које смо уредили, негде смо променили улазна врата, поставили нове сандучиће и ново осветљење, а неке смо и  окречили, све на задовољство наших суграђана“ – изјавио је Александар Савић у разговору са грађанима који су председнику упутили само речи хвале на све што је урађено.

Радове на замени улазних врата и друге радове на одржавању који се изводе по посебним уговорима склопљеним са скупштинама зграда, финансира ЈП „Градско стамбено“.

Поделите вест: