ВОЖДОВАЦ САВЛАДАО МИНЕЛ 3:0

У сали Спортског центра ”Вождовац” на Бањици, 8. децембра 2014. године, одигране су прве утакмице ”Вождовачког новогодишњег турнира” у малом фудбалу, када су своје снаге одмериле екипе из групе ”А”.

Екипа ГО Вождовац игра у групи ”Д” тако да је прву утакмицу играла у среду 10. децембра, против Минела савладавши их резултатом 3:0.

По речима Милана Тодића члана Већа општине Вождовац задуженог за спорт, турнир је организован на највећем могућем нивоу, окупља 15 екипа које су подељенe у 4 групе. Такмичење настављају по две првопласиране екипе из све четири групе формирају нове две групе ”Е” и ”Ф” где ће две првопласиране укрстити копља у борби за медаљу.

Организатори ”Вождовачког новогодишњег турнира” су Градска општина Вождовац и СЦ ”Вождовац”, пријатељи Кров, Цветекс и Зораспорт, а покровитељ Фудбалски савез Београда.

Вождовачки новогодишњи турнир отворили су заменик секретара за спорт и омладину Драгољуб Кочовић, председник Скупштиме општине Вождовац Александар Мирковић и члан Већа општине Милан Тодић.

Поделите вест: