УСПЕШНО ЗАВРШЕНА АКЦИЈА СПОРТСКИ АВГУСТ НА ВОЖДОВЦУ

Акција ”Спортски август на Вождовцу” која се спроводила током августа месеца у организацији општине Вождовац за ученике основних школа Вождовца, успешно је завршена.

Вождовачки ђаци имали су могућност да бесплатно тренирају спорт за који су се определили у 15 спортских клубова, који су подржали иницијативу члана Већа општине задуженог за спорт и омладину Милана Тодића, одазвали се позиву и понудили различити спортски садржај.

Како би се уверио да је акција успела, члан Већа Милан Тодић, обишао је све клубове током тренинга који су пружили могућност младим Вождовчанима да споје лепо и корисно. Уверио се да су се ђаци одазвали позиву и да су, уз свесрдно залагање тренера клубова, могли да науче основне вештине различитих спортских грана.

Милан Tодић, објаснио је да је акција ”Спортски август на Вождовцу” покренута са идејом да се деца, која свој распуст проводе у Београду, усмере ка спорту и тако своје слободно време искористе на прави начин.
Општина Вождовац ће дати све од себе да још више младих талената укључи у спортске активности. Циљ је да се што више деце привуче у спортске сале и на спортске терене а њихов рад буде стимулисан, запажен и награђен.

Поделите вест: