ЧЕЛНИЦИ ФС БЕОГРАДА У ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ

Председник Фудбалског савеза Београда Ратомир Бабић и генерални секратар Јован Шурбатовић одазвали су се позиву председника Градске општине Вождовац Александрa Савићa и чланa Већа општине задуженог за спорт Милана Тодића.

Повод посете била је рекапитулација недавно одржаног „Трофеја Вождовца 20014.“, који су гости оценили да је спороведен на изузетном нивоу и том приликом су се захвалили на уложеном труду и афирмацији фудбала.Јован Шурбатовић и Ратомир Бабић посебно су похвалили Милана Тодића за даноноћни рад око организовања и спровођења Турнира.

Челници ФС Београда су саопштили председнику Александру Савићу да је „Трофеј Вождовца 2014.“ уврштен у званичан календар ФСБ, сходно ангажовању и изванредној организацији премијерног турнира који је одржан ове године и подршци аматерским фудбалским клубовима.

Господин Бабић и господин Шурбатовић истакли су да ниво сарадње ФС Београда са Градском општином Вождовац треба да буде пример и другим градским општинама које желе да афирмишу спорт на својим територијама и издвојили ГО Вождовац као најагилнију општину по питању спорта у целини.

Такође је договорен наставак ове одличне сарадње, као и интезивирање састанака, ради заједничког доприноса у побољшању услова вождовачких фудбалских клубова, као и ангажовања на подстицају развоја омладинског фудбала

Овом приликом водећи људи Савеза уручили су домаћинима и пригодне спортске поклоне.

Поделите вест: