СВЕЧАНО ЗАТВАРАЊЕ ТУРНИРА „ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2014“

Градска општина Вождовац организовала је турнир за аматерске сениорске фудбалске клубове са своје територије под називом „ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2014“.

Турнири су претходно одиграни по групама 9., 10. и 13. августа, на теренима ФК “Торлак” у Кумодражу и ФК “Херој 1925″ у Јајинцима.

Одлучујућа утакмица о трећепласираној екипи на турниру ће се одиграти на стадиону ФК “Вождовац” у Заплањској улици, у петак 15. августа у 15,30 часова између екипа ФК „Авала“ и ФК „Пиносава“, а утакмица за прво место између екипа ФК „Торлак“ и ФК „Херој 1925“ играће се истог дана, на истом стадиону од 18 часова.

После завршетка утакмица у времену од 19:45 и 20:00 часова на свечаном затварању турнира за сениоре „Трофеј Вождовца 2014“ извршиће се подела наградa најуспешнијима. Награде ће доделити градски секретар за спорт и омладину Славко Гак, помоћник градског секретара Вук Блечић, испред Градске општине Вождовац председник Општине Александар Савић, заменик председника Марко Сарић и председник Скупштине Александар Мирковић, а испред Фудбалског савеза Београда генерални секретар ФСБ Јован Шурбатовић и комесар за такмичења Раденко Стевовић.

Поделите вест: