ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ПРИВРЕДНИКЕ У ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ

Председник ГО Вождовац, др Драган Вуканић отворио је у среду, 18. септембра 2013. године Канцеларију за привреднике у згради Општине. Он је том приликом рекао да су постојање Клуба привредника и отварање Канцеларије за привреднике предуслови за реализовање идеје о канцеларији за брзе одговоре на општини Вождовац. Овај пројекат остварен је уз помоћ и идеје наших привредника, као и захваљујући несебичној помоћи Привредне коморе Београда.

Циљ отварања ове Канцеларије је да привредници не чекају по редовима, да њихове молбе и захтеви не чекају на реализацију дуже него што је то потребно, да могу да се обрате одговорним лицима задуженим за привредне ресурсе у Општини Вождовац, а да наши млађи сарадници одраде низ техничких детаља у њихово име при обављању свих административних послова, објаснио је др Вуканић.

У име свих привредника са општине Вождовац на отварању овакве канцеларије захвалио се Миодраг Дилпарић из Привредне банке Београд изразивши наду да ће привредници убудуће у својој канцеларији добити очекивану помоћ.

Канцеларија за привреднике радиће сваког радног дана од 8 до 16 часова, а стручну и техничку помоћ моћи ће да добију у соби 27 у приземљу зграде ГО Вождовац.

Поделите вест: