ОДБОЈКА ЗА ИЦУ

У Центру за културу и спорт ”Шумице” у оквиру традиционалне манифестације ”Вождовачке летње вечери”, уместо уобичајених активности синоћ је одиграна хуманитарна утакмица под називом “Одбојка за Ицу” како би се сакупио новац којим би Ивана Ђорђевић Ица могла да оде на операцију очију у Америку.

Акцију су подржале и многе познате личности из медијског и јавног живота тиме што су одиграли егзибициони одбојкашки меч међу којима су: одбојкашки тренери Игор Колаковић, Зоран Терзић, фудбалери Лука Милуновић и Лука Миливојевић, рукометаш Влада Мандић, директор ЦКС “Шумице” Иван Бакић и још многи други…

Пред препуном салом центра “Шумице” програм је водио глумац Слободан Бода Нинковић, док су својим присуством у публици репрезентативке Србије у одбојци такође подржале малу Ицу.

Акцију су помогли: Одбојкашки савез Србије, Приватни клуб “Блокаут”, Рвачки клуб “Партизан”, ЦКС “Шумице” и многи други.
Суграђани који нису били информисани а желели би да помогну малој Ици да поврати свој вид то могу учинити преко СМС центра тако што ће послати поруку на телефон: 4111, текст: ЦЕНТАР_ОДБОЈКАЗАИЦУ , цена поруке је 100 динара+ ПДВ

Иначе, манифестација „Вождовачке летње вечери“ траје од 10. јула до 31. августа 2012. године, а сви културно уметнички програми одржавају се у атријуму ЦКС „Шумице“, Устаничка 125 са почетком у 20:30 часова.

Поделите вест: