ZABLISTALO UDRUŽENJE PENZIONERA VOŽDOVAC

Penzioneri Opštine Voždovac od 8. decembra 2011. godine mogu da rade i da se druže u renoviranim prostorijama Udruženja penzionera Voždovac u ulici Ljube Nedića br. 12. Za nepuna tri meseca koliko su trajali radovi i uz svesrdnu pomoć Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Voždovac i privrednika iz Valjeva i Gornjeg Milanovca zablistala je zgrada sagrađena davne 1931. godine. Umesto starih vrata i prozora sada su novi, ugrađena je nova PVC stolarija i laminat, dok su sve unutrašnje prostorije okrečene, a spolja je urađena nova fasada. Uređen je i deo na otvorenom koji će služiti kao letnja bašta kada otopli.

Obnovljenu zgradu svečano je otvorio Milan Damčević, član veća Opštine Voždovac i predsednik voždovačkog odbora SNS, u društvu stotinak naših najstarijih sugrađana koji tu zgradu vide kao svoj drugi dom.

Otvaranju je prisustvovao i Ljubisav-Ljuba Milivojević, predsednik Udruženja  penzionera Voždovac, koje ima više od 2.000 članova. On je rekao da je rekonstrukcija zgrade bila preko potrebna pošto su prostorije bile ruinirane i dodao da ona nije obnavljana od 1931. godine. Posle svečanog otvaranja za članove Udruženja penzionera Voždovac upriličen je koktel u Opštini Voždovac.

Поделите вест: