VELIKO PRIZNANJE VOŽDOVAČKOM PRIVREDNIKU

priznanje1U Rektoratu Univerziteta u Beogradu,  u četvrtak 16. juna 2011. godine, dodeljeno  je 27 priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“,  u projektu „Put ka vrhu“, za područje Privredne komore Beograd. Ovo prestižno priznanje, koje se sastoji od Medaljona i Povelje Kapetan Miša Anastasijević dodeljeno je, između ostalih, i voždovačkom privredniku Slobodanu Bati Simiću, kao „Naj preduzetniku Beograda u 2010. godini“.

Osnivač i vlasnik preduzeća D.O.O. „Kod Bate“, mr Slobodan – Bata Simić nagrađen je za značajne uspehe na tradicionalnim nastupima sa Privrednom komorom Beograd, kao i na samostalnim kulturološkim i privredničkim nastupima.

Podsećamo da je ovo veliko priznanje dodeljeno 12. aprila 2011. godine i predsedniku opštine Voždovac dr Draganu Vukaniću – kao „Najboljem domaćinu Srbije“, na svečanosti u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

Nagradu su ustanovili novosadski “Medija invent” i Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, uz pomoć Privredne komore Beograda i pod pokroviteljstvom Privredne komore Vojvodine, za značajne rezultate u privredi i nizu društvenih delatnosti.

Поделите вест: