OTVOREN “BAZAR ŠKOLSKOG PRIBORA”

Na platou ispred Voždovačke crkve (Jove Ilića 123), u organizaciji opštine Voždovac otvoren je u suboru, 21. avgusta 2010. godine „Bazar školskog pribora”, koji će trajati sve do 12. septembra. Bazar je otvorio Milan Damčević, član Veća opštine Voždovac, poželevši svim školarcima srećan početak nove školske godine i ujedno se zahvalivši starešinama Voždovačke crkve na svesrdnoj pomoći u organizovanju ovako korisne manifestacije.

Sve prisutne zabavljali su plesači Tango saveza Srbije, trupa irskog plesa „Celtis Rhythm”, Kapoeira (Capoeira) – sportski klub atraktivnih borilačkih veština iz Brazila, dečiji pesnici i drugi.

Do sredine septembra đaci, kao i njihovi roditelji, moći će na štandovima ispred Voždovačke crkve da pronađu školski pribor i opremu, didaktičke i ostale igračke za najmlađe. Osim postavki izlagača, u vremenu od 17 do 20 časova gosti bazara biće pisci za decu, animatori i Peđolino, muzičke, plesne i sportske škole, predstaviće se i osnovne škole u kojima nastavu pohađaju deca sa posebnim potrebama, škola stranog jezika, a za najmlađe posetioce pripremljeni su i pokloni iznenađenja.

Sponzori ove manifestacije su „Pertini”, „Soko Štark”, „Stilos”, „Kreativni centar“ i „Grafopapir”.

Поделите вест: