MALI DOPRINOS VELIKOM CILJU

Digital Camera

U  petak, 4. juna 2010 prostorijama SC Voždovac  organizovana je prigodna svečanost na kojoj su  Aleksandar Milutinović,  predsednik Upravnog odbora  i Predrag Peruničić, direktor ovog centra uručili donaciju – stolove za stoni tenis predstavnicima  Voždovačkih  osnovnih škola i ustanova.

Ovom prilikom obradovani su učenici osnovnih škola  „Vuk Karadžić“ iz Ripnja,  „Vasa Čarapić“ iz Belog Potoka,  „Veselin Masleša“ ,  Jajinci. Donacija je uručena i Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu kao i Zavodu za vaspitanje dece i omladine. „Planove temeljimo na realnosti  i nadamo se da ćemo od  oktobra biti u mogućnosti  da Voždovčanima ponudimo više sadržaja, te da u ovom Centru ugostimo i najbolje evropske ekipe, ali smo svesni da nam je rekonstrukcija Centra nužna,  izjavio je pozdravljajući prisutne, Aleksandar Milutinović.

Proslavljeni sportaš,  a sada direktor ovog sportskog centra  Predrag Peruničić,  podsetio je na značaj vraćanja dece sa ulice u sportske sale i izrazio nadu da je i ova donacija mali doprinos tom velikom cilju.

Поделите вест: