PREDSEDNIK OPŠTINE DAROVAO MALIŠANE

paketici_1Predsednik opštine Voždovac Goran Lukačević povodom nastupajućih novogodišnjih praznika obišao je u petak, 28. decembra o.g. socijalno ugroženu i bolesnu decu sa Voždovca.

Predstavnici lokalne samouprave posetili su prvo Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine – Dom za decu bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj“, gde su zajedno sa predsednikom MZ ”Mitrovo brdo” uručili deci prigodne novogodišnje poklon paketiće.

Predsednik opštine posetio je i voždovačke mališane obolele od cerebralne paralize, koji se nalaze u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu u Sokobanjskoj ul. za koje su, u saradnji sa Humanitarnom organizacijom ”Svoj deci” pripremljeni odgovarajući slatki paketići i mobilni telefoni.
Nakon toga, upriličena je već tradicionalna novogodišnja poseta deci raseljenih lica sa Kosova smeštenoj u kolektivnim centrima na Avali, u  pansionu ”Beograd”, kao i one koji su smešteni u prostorijama Neuropsihijatrijske klinike na Avali, a tom prilikom 25-oro dece dobilo je po 2.000 dinara povodom predstojećih praznika.

Podelite vest: