UREĐEN DUŠANOVAČKI PLATO

Rukovodioci GO Voždovac obišli su u ponedeljak, 25. novembra 2013. god. uređen Dušanovački plato gde je nedavno uveden komunalni red.

Član Veća opštine Vlado Sekulić u razgovoru sa građanima Voždovca objasnio je da su Opština Voždovac i JP «Poslovni prostor Voždovac» izašli u susret stanovnicima ovog kraja, na čiji zahtev je uređena površina Dušanovačkog platoa. Zamenjeni su i popravljeni betonski elementi, postavljene su nove klupe i kandelabri, posađeno je drveće, a JP «Poslovni prostor» je izradio 18 pokretnih tezgi. Voždovačka Eko-patrola postavljaće tezge ujutru između 06 i 08 časova, a po sklanjanju u 17 časova čistiće ceo Dušanovački plato. Tezge se postavljaju na platou svakodnevno u periodu od 08 do 17 časova, dok se u večernjim časovima plato pretvara u trg za odmor, druženje, dečije programe i druge kulturne sadržaje.

Najavljeno je da će na platou, putem prijavljivanja na konkurs, biti postavljeno još dodatnih tezgi, a na proleće, kada bude lepše vreme biće postavljena i fontana sa česmom.

Podelite vest: