МЗ “РАКОВИЦА”

Адреса: Булевар ЈНА 30 (мапа)
Контакт телефон: 011/3940-335
Е-пошта: mzrakovicaselo@gmail.com

Председник Савета МЗ: Горан Вујић

Технички секретар: Александра Мијановић Ранитовић