„ULICA OTVORENOG SRCA“ PREPUNA VOŽDOVAČKE DECE

Plato ispred Gradske opštine Voždovac prvog dana u 2023. godini ličio je na pravu bajku. Mališani sa roditeljima uživali su u, sada već tradicionalnoj manifestaciji „Ulica otvorenog srca“. Oni su zajedno sa „Džumbus“ animatorima igrali i pevali dobro poznate pesme, ali i pokušavali da nauče neki plesni korak koji su im animatori pokazivali. Nešto starija deca sa velikom pažnjom odgledala su pozorišnu predstavu „Aska i vuk“ i izvukla pouke, što je bio cilj dvoje talentovanih glumaca.

Sve prisutne pozdravili su funkcioneri Gradske opštine Voždovac koja je i ove godine obezbedila dobru zabavu za voždovačku decu. Ono što je fasciniralo mališane su likovi iz crtanih filmova, poput Miki Mausa, Patrolnih šapa, Spajdarmena, vilenjaka, ali i Deda Mraz i to ne jedan, već nekoliko njih. Uz kokice, besplatne balone, slatkiše i crtanje po licu, odgledali su i klovnovski šou uz mađioničara i žonglera Filipino. Saslušali su i podržali talentovane drugarice Dijanu i Dariju Dragosavljević i druga Kostu Manojlovića koji su se predstavili spletom pesama uz flautu.

Na ovoj manifestaciji prodavali su se i zanimljivi proizvodi na ukrašenim tezgama, a novac je prikupljen za lečenje osmogodišnjeg dečaka Mihaila Mihajlovića sa Voždovca.

Podelite vest: