PRIJEM NAJUSPEŠNIJIH VOŽDOVČANKI POVODOM DANA ŽENA

U svečanoj sali opštine Voždovac danas je održan prijem povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena koji je upriličio predsednik Opštine Aleksandar Savić, zajedno sa svojim saradnicima. Tim povodom predsednik Savić je uvaženim damama koje su se istakle postignutim rezultatima u svojoj profesiji, uručio zaslužena priznanja i cveće, kao znak zahvalnosti za zalaganje i unapređenje posla kojim se bave.

Čestitajući praznik,  svim gošćama i koleginicama predsednik Opštine se zahvalio na saradnji i poželeo puno zdravlja i uspeha u daljem radu. „Vi ste stub vaših porodica, preduzeća i ustanova u kojima radite, ali i vaše opštine Voždovac. Moja vrata i vrata ove ustanove su vam uvek otvorena i uvek ste dobro došle“ – poručio je Savić.

Među najuspešnijim ženama iz obrazovnih, zdravstvenih, socijalnih institucija, uprave, privrede i ugostiteljstva, poklone su dobile i naša proslavljena karatistkinja Tanja Petrović, poznata košarkašica Nataša Kovačević i Jelena Kostić, majka voždovačkih trojki Koste, Aleksandre i Andrijane.

Svečanost su muzičkim nastupom uveličali učenici Muzičke škole „Petar Konjović“ Marina Lazić, Marija Gruevski i Vučinić Danilo, koji su na gitari, violini i harmonici izveli tradicionalnu špansku pesmu „Fandandinjo“,„Etidu br. 2“ Mazasa i „Svetlu noć“ Šiškina, dok su solisti i najmlađa grupa koreografa Mire Daničić svojom igrom i plesom izazvali oduševljenje.

Ovaj svečani susret bio je ujedno i prilika za razmenu iskustava, međusobno poslovno upoznavanje, ali i kontakte sa rukovodstvom opštine Voždovac.

Podelite vest: