„SANTA MARIA DELLA SALUTE“ OTVORILA DRUŽENjA POD ZVEZDAMA

Prikazivanjem najnovijeg domaćeg ostvarenja „Santa Marija della Salute“ u amfiteatru USC „Voždovac“ na Banjici, sinoć je počelo je filmsko druženje pod zvezdama, u organizaciji opštine Voždovac.

Svi ljubitelji domaće kinematografije će ovog vikenda moći da uživaju u bioskopu na otvorenom.

Večeras od  19.30 časova biće projekcija novog filma „Zona“, a u 21.30 časova na repertoaru se nalazi film „Biser Bojane“.

U nedelju 10. septembra u 19,30 časova publika će moći da pogleda novi film „Kozije uši“, a u 21.30 časova na programu je film „Dnevnik mašinovođe“.

Film „Santa Marija della Salute“, zajedno sa brojnim posetiocima, gledao je i predsednik  opštine Voždovac Aleksandar Savić u društvu poznatog glumca sa Voždovca Nenada Okanovića.

„Tokom cele godine opština Voždovac organizuje brojne kulturne programe. Za vreme letnjeg raspusta, tri meseca smo u Šumicama organizovali kulturne sadržaje za decu i starije u okviru „Voždovačkih letnjih večeri“ . Za kraj leta, u septembru smo pripremili  bioskop na otvorenom. Nadam se da će naši građani uživati“, rekao je predsednik Savić na otvaranju programa.

Nenad Okanović je podržao ideju velikog platna na otvorenom koji deci i starijima pruža poseban doživljaj gledanja filma.

„Ja kao stanovnik Voždovca uvek ću podržavati ovakve aktivnosti koje doprinose razvoju kulture ove opštine“, rekao je poznati glumac.

Ulaz je slobodan za sve projekcije. Pozivamo građane da provedu jedno lepo veče pod zvezdama Voždovca i uživaju u filmovima.

Podelite vest: