NEDELjA ENERGIJE 2017

Poziv na Nedelju energijeU organizaciji Centralno evropskog foruma za razvoj – CEDEF, Sekretarijata za energetiku Grada Beograda i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, po prvi put u Srbiji će se realizovatiENERGY WEEK – Nedelja Energije i to od 29. maja do 2. juna 2017. godine u Beogradu.

U okviru ovog događaja biće održani brojni javni skupovi, konferencije i radionice, koje imaju za cilj da uključe i okupe sve generacije. Fokus na ovom okupljanju biće na podizanju svesti javnosti o mnogobrojnim temama i izazovima koje se tiču energetske bezbednosti, energetske rezilijentnosti, energetske efikasnosti, potrošnje energije, obnovljivih izvora energije i zaštite životne sredine kao i predstavljanje novih rešenja i tehnologija.

Energy Week će u toku 5 radnih dana početkom juna na otvorenom i zatvorenom prostoru okupiti predstavnike relevantnih državnih institucija, univerziteta i eminentnih naučnih institucija, kompanija i proizvođača naprednih tehnologija, lokalnih samouprava, civilnog sektora, kao i predstavnike škola i medija.

Podelite vest: