ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ ПОКЛОНИЛА 4 ВОЗИЛА ФИАТ 500Л ИСПОСТАВИ ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ ВОЖДОВАЦ У БЕЛОМ БЕЛОМ ПОТОКУ

Од данас ће испостава Полицијске станице Вождовац у Белом потоку бити богатија за четири нова возила Фиат 500Л које је на поклон добила од општине Вождовац, а тиме ће и рад полицијских службеника бити бржи, бољи и ефикаснији.

Тим поводом, председник Општине Александар Савић заједно са секретарком  Министаратства унутрашњих послова Биљаном Поповић Ивковић, уручио је вредан поклон начелнику Полицијске станице Вождовац Небојши Драговићу и командиру  полицијске испоставе Бели Поток Милану Милетићу. Они су се захвалили Општини на овој вредној донацији која ће олакшати и побољшати рад њихових службеника у све интензивнијој борби против криминала и корупције.

Биљана Поповић Ивковић се захвалила председнику општине Вождовац на овом вредном поклону који ће свакако допринети ефикаснијем и квалитетнијем раду полицијских службеника у Белом потоку. „Ова испостава бележи добре резултате у претходној години, пружила је свој максимум и процесуирано је више извршитеља кривичних дела. Подавалска насеља ће са доласком лепшег времена бити све више туристички посећенијa, па ће се захваљујући овој изузетној донацији, посетиоци и мештани осећати безбедније“.

Председник Савић је напоменуо да је иницијатива за ову донацију дошла од министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, када је прошле године у разговору са полицајцима дошао до сазнања да ће им аутомобили умногоме олакшати рад. „Ове године од неких уштеда које смо направили у нашој општини, успели смо да обезбедимо ова четири аутомобила. Будући да имамо изузетну сарадњу са 12. Полицијском станицом Вождовац, а ова подавалска места су уназад 10 година била запостављена, овим чином желимо да се осећају као грађани првог реда“ – рекао је Савић и захвалио секретарки Биљани Поповић, која је приликом обиласка Полицијске испоставе дала предлог да се станица реконструише, с обзиром на дотрајалу зграду и лошије услове за рад.

Поделите вест: