СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА ПРОФЕСОРЕ ФИЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

Професорима физичке културе  основних и средњих школа, уручени су комплети тренерки које им је, за успешне спортске резултате, остварене протекле године, обезбедила Градска општина Вождовац.

Приликом доделе награда, председник општине Вождовац Александар Савић, захвалио се професорима на труду који улажу у рад са својим ђацима.

„Општина улаже у спорт и школе да би нашој деци било боље, лепше и безбрижније школовање, јер знамо колико је значајно да се деца баве спортом“, рекао је Савић.

Он је нагласио да ће професори и даље имати подршку Општине и најавио да ће у наредном периоду вождовачки ђаци моћи да учествују у програмима на базенима УСЦ „Вождовац“ на Бањици, који су недавно враћени у надлежност ГО Вождовац.

Члан Већа општине задужен за спорт и омладину Милан Тодић, захвалио се професорима који ученицима преносе знање и љубав према спорту.

„Посебно желим да истакнем немерљив допринос Удружења педагога физичке културе општине Вождовац, које у раду са децом постиже завидне резултате на територији Београда и целе Србије“, рекао је Тодић.

Поделите вест: