ПОТПИСАН УГОВОР О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ СПОРТСКИХ ЦЕНТАРА „ВОЖДОВАЦ“ И „ШУМИЦЕ“ И КОМПАНИЈЕ СОКО ШТАРК

Компанија Соко Штарк, као један од кључних привредних субјеката општине Вождовац, у договору са општинским руководством и на основу наведених потреба, договорила је вишегодишњу сарадњу и новчану подршку ради побољшања услова рада у два кључна вождовачка спортско-рекреативна центра – „Вождовац“ и „Шумице“.

Тим поводом, данас је потписан уговор о спонзорству, који су потписали генерални директор Соко Штарка Матјаж Водопивец, директор Установе „Вождовачког центар – Шумице“ Зоран Иваниш и директор Установе спортски центар „Вождовац“ Драган Животић. Потписивању су присуствовали председник општине Вождовац Александар Савић, члан Већа општине задужен за спорт Милан Тодић и директор Правних послова за Србију и Македонију Атлантик Група Александра Поповић.

Председник општине Вождовац, изразио је захвалност компанији Соко Штарк са којом, како је навео, Општина има дугогодишњу успешну сарадњу и низ драгоцених заједничких акција хуманитарног карактера. „Уговор који данас потписујемо је од посебне важности, имајући у виду да ћемо њиме регулисати побољшање услова рада у наша два спортско-рекреативна центра, али истовремено дати пуну подршку Компанији која је свој рад  и активности усмерила на побољшање живота заједнице у којој послује. Високо ценимо залагање компаније Соко Штарк, која делује као друштвено одговорна компанија, свесна своје важности и утицаја на побољшање живота у локалној заједници у којој послује. То је било пресудно када смо се договарали шта је Вождовчанима најпотребније и где нам је подршка и помоћ најважнија – одлучили смо се да ће наше трајно заједничко опредељење бити улагање у пројекте од опште друштвеног значаја, конкретно на спортско-рекреативне центре „Шумице“ и „Вождовац“ – навео је Савић.

„Соко Штарк као друштвено одговорна компанија, посебан значај поклања  управо сарадњи са вождовачком Општином, јер је то наша локална заједница  на којој желимо одговорно да делујемо ради побољшања услова живота наших суграђана, нарочито деце и омладине,  чији је здрав развој и бављење спортом основ напретка не само заједнице, него и друштва у целини. Штарково је трајно опредељење, као и стратешка поставка Атлантик Групе, да улаже у пројекте од опште друштвеног значаја и на тај начин допринесе развоју друштвене заједнице чији је део, а посебно нам је драго што се све ово дешава у години Штарковог јубилеја – 95. година постојања“, рекао је том приликом Матјаж Водопивец, генерални директор Соко Штарка, који послује у оквиру Система Атлантик Групе.

Директори спортских центара изразили су захвалност што ће наменски издвојена средства, од укупно 60.000 евра, у планираним етапама бити уложена у обнову инфраструктуре њихових спортско-рекреативних центара, набавке нових седишта, кошева и других неопходних реквизита и опреме. Уговори о спонзорству прецизирају права и обавезе спонзора и примаоца спонзорства на период од 4 године и почињу да се примењују од дана закључења.

Поделите вест: