НАГРАЂЕНИ УЧЕСНИЦИ ТУРНИРА „ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА 2016“

Учесницима турнира „Трофеј Вождовца 2016“ – фудбалским клубовима „Торлак“, „Херој полет“, „Рекреативо“, „Авала 1389“, „ Минел“ и „Пиносава“, уручене су данас награде за суделовање и постигнут пласман на турниру.

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић уручио је клубовима  фудбалске лопте и комплете спортске опреме, а институцијама и појединцима пехаре и захвалнице за постигнуте резултате, односно пружену помоћ у реализацији овог пројекта.

Награђени су најбољи стрелац турнира – Владимир Савић, најбољи играч – Ненад Раковић, најбољи голман – Марко Матић и најмлађи играч – Петар Димитирјевић.

Председник Савић је нагласио да ће општинска власт наставити одговорно да се односи према најмлађима тако што ће им кроз овај и сличне пројекте помоћи да одрасту у боље, паметније и лепше људе.

 „За ову годину обезбедићемо и новчане награде за учеснике турнира, јер желимо да деца одрастају на зеленим теренима а не на улици“, рекао је Александар Савић.

Члан већа општине Вождовац задужен за спорт и омладину Милан Тодић захвалио се на сарадњи и помоћи Фудбалском савезу Београда, Спортском савезу Београда, ФК Вождовац, Дому здравља Вождовац, Полицијској станици Вождовац, и Клубу привредника Вождовац којима су додељне захвалнице.

Посебна захвалност за извештавање са такмиења додељена је медијским кућама СОС каналу, Студију Б, Спортском журналу  и Радију Београд 202.

 У име Спортског савеза ГО Вождовац свечаности је присуствовао Раденко Стевовић.

Поделите вест: