НАЈУСПЕШНИЈЕ ШКОЛЕ У СПОРТУ ДОБИЛЕ ЗАСЛУЖЕНЕ НАГРАДЕ

Ученици основних и средњих школа који су екипно освојиле прва три места на општинским такмичењима у кошарци и одбојци данас су били гости општине Вождовац и том приликом добили заслужене дипломе, као и пехаре намењене школама за које су се надметали.

Градска општина Вождовац и Удружење педагога физичке културе Вождовца су и ове године прогласиле најуспешније школе у ова два екипна спорта за школску 2016/17 годину, а награде су у Свечаној сали уручили Милан Тодић, члан Већа општине Вождовац задужен за спорт и омладину, Раденко Стевовић испред Спортског савеза Вождовац и Милош Петровић, члан општинског Савета за просвету, спорт и омладину.

Поздравивши присутне ученике, директоре и наставнике школа, Милан Тодић је честитао награђенима на одличним резултатима које су постигли на школским такмичењима и изразио наду да ће им уручени пехари и дипломе бити само подстрек за будуће, још боље резултате у оквиру спорта којим се баве.

На истом месту Удружење педагога физичке културе Вождовца одржало је данас редовну Скупштину Удружења, где је усвојен Извештај о раду, представљен План рада за 2017. годину  и донет нови Статут који је усклађен са новим Законом о спорту.

Поделите вест: