АПЕЛ ГРАЂАНИМА ДА ЧИСТЕ СНЕГ ИСПРЕД СВОЈИХ УЛАЗА

Комунална инспекција општине Вождовац од када су почеле снежне падавине редовно контролише терен и проверава да ли се Вождовчани придржавају обавезе чишћења снега на површинама испред својих улаза, локала и на тротоарима, што је у интересу безбедности свих грађана.

С обзиром да се новчане казне за неизвршавање обавезе чишћења снега крећу од 50.000 динара за правна лица, 25.000 динара за предузетнике и 5.000 динара за физичка лица, Комунална инспекција ГО Вождовац апелује на све грађане да редовно чисте површине, како испред својих пословних просторија, тако и испред стамбених зграда

Подсећамо да је Градска општина Вождовац, по претходно расписаном тендеру, определила 4 милиона динара за ангажовање механизације за чишћење снега на локацијама које нису у надлежности градских комуналних служби. Потребно је само да грађани који имају проблем, исти пријаве својој месној заједници како би се њихова улица или прилаз згради очистио од снега и леда. Поред тога, Општина је представницима скупштина станара зграда обезбедила индустријску со за посипање, коју могу подићи у својим месним заједницама.

Поделите вест: