МИЛИОН ДИНАРА У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ

Градска општина Вождовац неће организовати новогодишњу прославу, већ ће милион динара уплатити у Хуманитарни фонд „ Срцем за Вождовац“, одлука је већа Општине.

Председник Општине Александар Савић каже да су захваљујући томе обезбеђена средства за помоћ осетљивим категоријама становништва, као што су болесна деца, стари и социјално угрожени.

„У духу празника који су пред нама, а који нас уче одрицању и даривању, али и одговорности, ми смо одлучили да милион динара уплатимо у Хуманитарни фонд, који смо, као одговорна Општина, основали на последњој седници Скупштине“, рекао је Савић.

Подсетимо, Општина је протеклог викенда организовала бесплатни концерт „Срцем за децу“ на којем су наступале Јелена Томашевић и Мари Мари, а у оквиру манифестације „Вождовачке чаролије“, у насељу Степа Степановић сутра, 24. децембра, отвара клизалиште као новогодишњи поклон малишанима на Вождовцу.

Клизалиште ће бити отворено наредних 60 дана, од 10 до 22 сата. Улаз је бесплатан, а обезбеђено је изнајмљивање клизаљки по цени од 100 динара.

Поделите вест: