УСВОЈЕН ЧЕТВРТИ РЕБАЛАНС БУЏЕТА ГО ВОЖДОВАЦ

На другој седници  Скупштине Градске општине Вождовац, одржаној  30. августа  2016. године,  усвојен је четврти ребаланс Буџета проширен за средства која је Скупштина града Београда наменски издвојила. 50 милиона динара за новоосновану установу „Вождовачки центар-Шумице“, 5 милиона динара за хитне инетрвенције по основним школама, 500 хиљада динара за извршење решења комуналне инспекције и 48 хиљада динара за службу матичара. Ова средства биће распоређена у расходе Буџета за која су опредељена.

За  јавног правобраниоца ГО Вождовац изабрана је Марија Телебак, која је у претходном периоду обављала функцију секретара Скупштине, а за њеног заменика изабран је Зоран Дрљача. За секретара Скупштине ГО Вождовац изабран је Бранко Недељковић, а усвојено је и Решење о именовању Драганa Животића за директора УСЦ „Вождовац“ и именовању заменика директора Пере Букве.

Одборници су на данашњој седници донели Одлуку о оснивању установе културе „Бели Поток“ и изабрали чланове Управног и Надзорног одбора те  и установе „Вождовачки центар-Шумице“.

Поделите вест: