“BELGRADE HANDBALL CHALLENGE” НА БАЊИЦИ

Logo turnira

Спортски центар „Вождовац“ на Бањици домаћин је 1. Mеђународног „Belgrade handball challenge” турнира у рукомету за млађе категорије за (дечаке, и девојчице) узраста од 10 до 16 година. Турнир траје од 19. до 22. августа 2016.године, а утакмице се одржавају на више спортских терена у Београду ( СЦ „Вождовац“, балон Синђелић, балон Поско, хала ДИФ-а на Кошутњаку, хала ИМР Раковица и хала Слодес). У мушкој и женској конкуренцији учешће је узело 65 екипа подељених у 7 категорија из Србије, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Хрватске, Црне Горе, Грчке и Мађарске.

Турнир су од 10 часова започели дечаци у категорији 2000 годиште, утакмицом између РК „Синђелић“ и РК „Металопластика“, а у наставку ће се одиграти утакмице према следећим сатницама…(табела).

Организатор 1. Mеђународног „Belgrade handball challenge” турнира у рукомету је добро познати и искусни рукометаш – Зоран Тодић, који је овом приликом поручио да је намера да у летњем периоду Београд угости екипе из разних земаља, са циљем да се деца такмиче у фер и спортској борби, али и да се друже и стекну SC Vozdovacнова пријатељства.

Позивамо љубитеље рукомета да посете Спортски центар „Вождовац“ и подрже све учеснике овогодишњег турнира.

Поделите вест: