ТОРЛАК БРАНИ ТИТУЛУ

Мечевима у Пиносави и Рипњу, протеклог викенда, одигране су полуфиналне утакмице за „Трофеј Вождовца 2016“.

На терену у Белом потоку у суботу, 6. августа 2016. у 18 часова састале су се првопласирана екипа групе А,  ФК „Авала“ и другопласирана екипа групе Б, ФК „Торлак“.

Пред нешто више од 200 гледалаца у веома борбеној и на моменте квалитетној утакмици, која је у регуларном делу завршена резултатом (1:1), у извођењу једанаестераца Торлак је био бољи.

Владимир Савић у 53. минуту утакмице постиже гол за Авалу, да би Никола Станковић изједначио резултат на (1:1), након чега је уследило извођење пенала.

После извођења једанаестераца утакмица је завршена у корист Торлака резултатом (5:4), који је уједно и први финалиста турнира „Трофеј Вождовца 2016“.

Голове са беле тачке за Авалу су постигли: Степић, Ковачевић и Савић, а за Торлак: Адамовић, Ђуричић, Станковић и Раковић.

На терену у Рипњу у недељу 7. августа 2016. у 18 часова, састале су се првопласирана екипа групе Б,  ФК „Херој полет“ и другопласирана екипа групе А, ФК „Рекреативо 011“.

Утакмица је завршена резултатом (3:1) у корист Херој полета. Голове за Херој постигли су: Трајковић, Јовановић и Ристовић, а за Рекреативо 011, Којић.

Утакмица за треће место на турниру одигрaће се на стадиону ФК „Вождовац“, у Заплањској улици, у среду 10. 08. 2016. године, у 17 часова, а састаће се екипе ФК „Рекреативо 011“ – ФК „Авала“. Утакмица за прво место одиграће се истога дана на истом стадиону са почетком у 20 часова. Прошлогодишњи победник ФК „Торлак“ браниће титулу поротив ФК „Херој полет“.

Поделите вест: