УРУЧЕНИ КОМПЛЕТИ ЛОПТИ НА ПОКЛОН СВИМ ВОЖДОВАЧКИМ ОСНОВНИМ ШКОЛАМА

Као завршница успешно спроведене акције „Школски спорт“ која је организована током ове школске године, данас су у свечаној сали Градске општине Вождовац директорима свих вождовачких основних школа на поклон уручени комплети спротских реквизита.

Комплетe лопти за четири спорта – фудбал, кошарку, одбојку и рукомет, представницима свих 16 основних школа уручио је председник Привременог органа општине Вождовац Александар Савић.

Он је поздравио присутне директоре и представнике школа и захвалио се на учествовању у успешно завршеној акцији „Школски спорт“. „Општина Вождовац је заједно са градским Секретаријатом за спорт и омладину спровела ову акцију са циљем да нашу децу вратимо на спортске терене, да их заједно са наставницима одвојимо од компјутера, мобилних телефона и свих порока и опасности које вребају на улици. Ми ћемо се потрудити да све основно школе имају уређене и добро опремљене фискултурне сале и спортске терене, како би ђаци могли да се баве спортом и здраво развијају. Надамо се да ће ова пракса бити настављена и убудуће“ – рекао је председник Савић обративши се присутнима.

Данашње поклоне обезбедила је Градска општина Вождовац, кроз још једну у низу спроведених акција у циљу подстицања и промовисања школског спорта.

Поделите вест: