НУ „СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ“ ДОБИЈА НОВИ ИЗГЛЕД

Председник Привременог органа општине Вождовац Александар Савић са својим сарадницима обишао је данас Народни универзитет „Светозар Марковић“, где су у току радови на реконструкцији комплетног објекта.

Том приликом председник је рекао да је ова зграда била запуштена, уништена и да у њу није улагано протеклих  30 година. Такође, да је било и покушаја да се на неки начин отуђи, што је Општина на време спречила  својим одговорним радом и Универзитет вратила под своје окриље.

„На овој згради ради се нова фасада, потпуно ће се реконструисати, а промениће се и кровна конструкција која је пропала. Радови ће бити завршени за два до три месеца. Општина Вождовац је поставила нови менаџмент и напредак се већ види. У последње две године у Народном универзитету „Светозар Марковић“ организовани су бројни курсеви и извршено је око 500 преквалификација“ – истакао је  Савић.

Овим радовима општина Вождовац потврђује да својим одговорним пословањем и рационалном политиком настоји да допринесе и помогне грађанима Вождовца да живе боље и квалитетније.

Поделите вест: