ГЛАМУРОЗНА МОДНА РЕВИЈА НА ВОЖДОВЦУ

У препуној свечаној сали општине Вождовац, 29. јануара одржана је гала модна ревија поводом манифестације Награђујемо најбоље дипломце, у оквиру 8. фестивала „Дани Анабела венчаница“.
Манифестацију је подржала Градска општина Вождовац, испред које је завршну свечаност увеличао председник Скупштине Александар Мирковић. Он је нарочито похвалио цео пројекат који награђује успешне младе људе, нагласивши да ће Општина, као друштвено одговорна локална самоуправа, и убудуће подржавати све активности којима се помажу грађани Вождовца и сви они који су то својим вредним радом и залагањем заслужили.

Свечану ревију је отворио Вук Мирчетић, координатор Фестивала, поздравивши присутне и похваливши овај изузетан догађај на Вождовцу, захваљујући којем ће млади дипломци из Србије бити награђени за своју љубав, успех и жељу да остану у својој земљи. Директор Фестивала Мирјана Стевановски, која је значајно допринела сјајној организацији комплетне ревије, захвалила се општини Вождовац, свима који су те вечери дошли, као и спонзорима који су помогли да вредне награде буду додељене заслужним дипломцима.

Ексклузивни модели венчаница из најновијих колекција француског бренда „Divina Sposa“ су били премијерно приказани на гламурозној ревији уприличеној у свечаној сали општине Вождовац. Прелепе венчанице различитих кројева, од раскошне чипке, свиле и тила, на модној писти приказале су манекенке – ученице Школе за негу лепоте. Оне су својим изванредним креацијама фризура и шминком додатно улепшале представљање оригиналних модела реномираних европских брендова венчаница, које је публика наградила громким аплаузом.

Mодна ревија романтичних венчаница салона „Anabella“ била је представљена као завршница манифестације коју је Општина подржала са идејом да се награде три будућа брачна пара дипломаца који ће се венчати ове године. На конкурс су се јавили бројни дипломци који су предали писани рад на тему: „Моја будућност је у Србији”, а Комисија је изабрала три пара која су на крају ревије добила вредне поклоне. Прво место освојили су Филип Благојевић и Јована Миловановић из Београда и добили бесплатну организацију венчања, венчаницу за младу, одело за младожењу, бурме, ципеле, младеначку торту, бидермајер, специјалне ефекте на венчању, бесплатно фотографисање и снимање са израдом фото бука, док су друга два пара Славиша Антић и Ирена Левић из Гњилана са Косова и Небојша Зец и Јелена Авакумовић из Новог Сада, на поклон добила венчанице, дијаманте за бурме и ципеле за венчање.

Међу гостима на ревији су били и народна посланица Дубравка Филиповски, почасни грађанин Вождовца кошаркашица Наташа Ковачевић, књижевница Јасмина Ана Рашковић, водитељка Адриана Чортан, глумица Мирјана Гавриловић, директорка Школе за негу лепоте Веселинка Животић и други директори реномираних успешних приватних и државних предузећа и институција.

Тим фестивала „Дани Анабела венчаница“ су салон венчаница „Anabella“, златара „Андрејевић“, фото видео студио „Дизниленд“, Анчи колачи, „Marry ed“ ципеле за венчања, „Само кажи ДА“, фото Сале, дизајн студио „Specific“, цвећара галерија „Рамонда“, „Travel boutique“, професионална шминка Kryolan, хотел „Мајдан“, Школа за негу лепоте и „Коктел бенд“.

Поделите вест: